WEB DIZAJN - IZRADA WEB STRANICA

Želite li pokrenuti vlastiti posao, a ne znate od kuda krenuti!

Izrada web stranice ili web shop-a ovisno o vrsti posla, je prvi i pravi korak prema vašem poslovnom uspjehu.
Web stranice izrađujemo po principu ključ u ruke, te ćemo za korištenje istih za Vas napraviti i malu edukaciju.
Također će se za Vas naši SEO stručnjaci pobrinuti da vaš sadržaj web stranica bude prikladno optimiziran i  visoko pozicioniran na web tražilicama.

Opišite nam vaše poslovne ideje i pomoću našeg kreativnog načina razmišljanja i alata ćemo to i ostvariti. Naš tim pružit će Vam izradu jedinstvene web stranice dizajnirane za vaše specifične potrebe i pomoći vam u razvoju mrežnog poslovanja i strategije koja će nadmašiti vaše konkurente.
POŠALJI UPIT

Napravi sam svoju web stranicu pomoću 
WDS Web Site Buildera

Ništa ne prepuštajte slučaju, uzmite stvari u svoje ruke pomoću profesionalnih aplikacija!!!

Što je to WDS WebSite Builder?

WDS WebSite Builder je web aplikacija pomoću koje možete samostalno izgraditi web stranicu po vlastitoj želji bez znanja programiranja ili iskustva u web dizajnu. Nije potrebna instalacija nikakvih programa na Vaše računalo, dovoljan Vam je samo priključak na internet te internet preglednik. Vrlo je jednostavna za korištenje, a mogućnosti koje nudi zadovoljit će potrebe i onih najzahtjevnijih.

Što je uključeno u WDS osnovnom paketu?

WDS WebSite Builder namijenjen je korisnicima koji žele dobiti sve što im je potrebno za izradu online web stranice. Uz naš WDS WebSite Builder uštedjet ćete novac samostalnom izradom svoje web stranice. S WDS WebSite Builderom ne treba Vam nikakvo iskustvo u web dizajnu da biste izradili web stranicu profesionalnog izgleda. Izaberite više od 1000 gotovih predložaka, prilagodite bilo što na svojoj web stranici jednostavnim povlačenjem, vizualno dodavajte blokove, uređujte, premještajte i mijenjajte bez dodatnog kodiranja!. Ako ne želite sami izraditi web stranicu, najpovoljniji i najbrži način da dođete do privlačne i kvalitetne web stranice je naš WDS PRO paket. Kod WDS PRO paketa mi ćemo izraditi stranicu umjesto Vas pomoću WDS WebSite Buildera. Vaš zadatak je samo da odaberete predložak (temu) i pošaljete nam željeni sadržaj web stranice (do 10 kartica teksta i do 15 slika) kojeg ćemo postaviti na sveukupno do 4 stranice. Oba WDS paketa uključuju i besplatnu registraciju/produljenje 1 domene prvu godinu (.com, .com.hr, .eu, .info, .name) te web hosting u sklopu kojeg dajemo 5000 MB diskovnog prostora za sadržaj web stranica i e-mailove, mjesečni promet je neograničen, smještaj 1 domene, te kontrolno sučelje cPanel.

Koja je razlika između WDS osnovnog paketa i WDS PRO paketa?

Jedina razlika između WDS osnovnog paketa i WDS PRO paketa je u tome što kod WDS osnovnog paketa samostalno izrađujete svoju web stranicu pomoću WDS WebSite Buildera, dok kod WDS PRO paketa to činimo mi umjesto Vas. U tom slučaju Vaš zadatak je samo da odaberete predložak (temu) iz naše ponude i pošaljete nam željeni sadržaj web stranice (do 10 kartica teksta i do 15 slika).

Koja je razlika između WDS osnovnog paketa i MIDI Hosting paketa?

WDS osnovni paket zamišljen je za korisnike koji žele dobiti sve što im je potrebno za online prisutnost na jednom mjestu po vrlo povoljnoj cijeni: registraciju domene, web stranicu i hosting paket. WDS osnovni paket, za razliku od ostalih Hosting paketa, uključuje mogućnost korištenja WDS WebSite Buildera, aplikaciju za jednostavnu i brzu izradu web stranica, te besplatnu registraciju 1 domene prvu godinu (.com, .com.hr, .eu, .info, .name, domene). Razlika između hosting paketa je ta da WDS osnovni paket uključuje 5000 MB diskovnog prostora za sadržaj web stranica i e-mailove, mjesečni promet je neograničen, smještaj 10 e-mail adresa te korisničko sučelje cPanel, te omogućuje smještaj samo 1 domene, dok je u okviru najmanjeg MIDI web hosting paketa prostor 7500 MB, veći broj e-mail adresa i smještaj većeg broja domena.

Prednost WDS paketa je također što je smješten na optimiziranom i bržem serveru prilagođen za rad sa WDS Web Site Builder-om i WordPressom

Odabrao sam WDS PRO paket, mogu li nakon isteka zakupa tog paketa prijeći na WDS osnovni paket?

Nakon isteka WDS PRO paketa automatski ćemo Vas prebaciti na WDS osnovni paket, u koliko ne zatražite nešto drugo i pod uvjetom da želite produljiti hosting Vaše stranice izrađene u WDS WebSite Builderu.

Može li se WDS WebSite Builder naknadno uključiti, nakon zakupa jednog od web hosting paketa?

WDS WebSite Builder se može naknadno uključiti, ali prilikom toga aktivira Vam se WDS osnovni paket ili u kolkio želite izradu web stranice od strane naših stručnjaka aktivirari će Vam se WDS PRO paket.

700,00 KN / 92,91€ 
godišnje

WDS
OSNOVNI PAKET

 • 7,5 GB podatkovnog prostora
 • 1 domena (.com, .com.hr, .eu, .info, .name) - prva godina besplatno
 • neograničeni promet
 • cPanel korisničko sučelje
 • 10 e-mail adresa, webmail
 • wordpress integracija licence
Naruči
2500,00 KN / 331,81€
godišnje

WDS
PRO PAKET

 • 7,5 GB podatkovnog prostora
 • 1 domena (.com, .com.hr, .eu, .info, .name) - prva godina besplatno
 • neograničeni promet
 • cPanel korisničko sučelje
 • 10 e-mail adresa, webmail
 • wordpress integracija licence
 • odabir željene teme i instalacija od naših stručnjaka
 • uputa i pomoć korisniku domene za održavanje web stranice
Naruči